flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Щодо призначення судді Венгрина М.В. до штату Гайворонського районного суду Кіровоградської області

14 серпня 2020, 09:58

Указом Президента України від 05 серпня 2020 року № 313/2020 призначено суддю Гайворонського районного суду Кіровоградської області ВЕНГРИНА Михайла Володимировича, якого зараховано до штату 12.08.2020 року чим закрито вакансії суддівського корпусу цього суду.

До призначення на посаду судді Михайло Володимирович здобув вищу освіту у Львівському національному університеті ім. Івана Франка за спеціальністю «Правознавство». Працював на різних посадах у судовій системі, а саме спочатку консультантом Стрийського районного суду Львівської області, потім помічником судді цього ж суду. Далі був переведений помічником судді Стрийського міськрайонного суду Львівської області де працював і на посаді керівника апарату.

Бажаємо новопризначеному судді невичерпної енергії, професійного успіху, принциповості та наполегливості у виконанні своїх обов’язків!
Нехай Ваші зусилля завжди будуть винагородженні повагою і довірою громадян, сприяють подальшому утвердженню засад законності, справедливості у суспільстві та державі!