flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Щодо дотримання протиепідемічних заходів під час проведення судових засідань та відеоконференцій з приміщення Гайворонського районного суду Кіровоградської області.

25 листопада 2020, 16:50

В розділі «Новини» на офіційному веб-сайті Гайворонського районного суду Кіровоградської області веб-порталу «Судова влада» інформувалося громадян про особливий режим роботи суду з метою забезпечення карантинних заходів до 8 грудня 2020 року у зв’язку з виявленням та лабораторним підтвердженням  серед працівників апарату суду та суддівського складу захворювання SARS-CoV-2  з 13.11.2020 по 25.11.2020 року. А також про дотримання Закону України «Про захист від інфекційних хвороб» та постанов Кабінету міністрів України з запровадження протиепідемічних заходів на території із значним поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2.

Відповідно до листа 19.11.2020 року №474 завідувача Гайворонського районного лабораторного відділення відокремленого структурного підрозділу Новоархангельського міжрайонного відділу державної установи «Кіровоградський обласний лабораторний центр міністерства охорони здоров’я України» про проведення протиепідемічних заходів по випадкам захворювань на коронавірусну інфекцію в установі Гайворонський районний суд було зобов’язано дотримуватися цілого ряду протиепідемічних заходів у зв’язку  з випадками виявленими захворювання на коронавірусну інфекцію, зокрема:

дотримання необхідної дистанції між працівниками (відвідувачами) суду, але не меншою ніж 1,5 метра.

Дотримання цього пункту вимагає обмежити одночасну кількість перебування працівників і відвідувачів суду під час судового процесу в залах судового засідання та в кімнаті для відеоконференцзв’язку свідків на весь час оголошення карантинних заходів по Кіровоградській області.

У залі судового засідання безпечні епідемічні умови можливо створити для не більше п’яти чоловік при одночасному перебуванні в судовому процесі.

У кімнаті проведення відеконференцзв’язку свідків перед відеокамерою одночасно можна розмістити не більше двох осіб з дотриманням соціально безпечної дистанції.

У зв’язку з вище наведеним суд просить віднестися з розумінням до вимог в умовах запровадження протиепідемічних заходів на території із значним поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2

 

 

 

Т.в.о керівника апарату

Гайворонського районного суду

Кіровоградської області                                                                                                                                             О.А.Пойда