flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Щодо продовження карантинних заходів в Гайворонському районному суді Кіровоградської області.

25 листопада 2020, 10:31

В розділі «Новини» на офіційному веб-сайті Гайворонського районного суду Кіровоградської області веб-порталу «Судова влада» 23 листопада 2020 повідомлялося про переведення роботи суду на особливий режим з метою забезпечення карантинних заходів до 1 грудня 2020 року у зв’язку з виявленням та лабораторним підтвердженням  серед працівників апарату суду та суддівського складу захворювання SARS-CoV-2  з 13.11.2020 по 18.11.2020 року.

Станом на 25.11.2020 року, ще одним працівником суду було повідомлено про лабораторне підтвердження 24.11.2020 року захворювання SARS-CoV-2.

У зв’язку з цим, у Гайворонському районному суді Кіровоградської області продовжено строк дії жорстких карантинних заходів до 8 грудня 2020 року включно.

Прохання з розумінням віднестися до складної ситуації, що склалася на даний час в суді. Незважаючи на це, колектив Гайворонського районного суду робить все можливе для забезпечення прав громадян, передбачених ст. 55 Конституції України.

Між тим, наголошуємо громадянам щодо можливості утримуватися від контакту з суддівським складом та працівниками апарату суду та взаємодіяти за допомогою системи «Електронного суду», які  нівелюють будь-яку загрозу розповсюдження гострої респіраторної хвороби COVID-19, що спричинена коронавірусом SARS-CoV-2. Насамперед, це робота з судовими документами в електронному варіанті з використанням ЕЦП через особистий  кабінет «Електронний суд» (вхід в особистий кабінет за посиланням https://id.court.gov.ua/ ) та прийняття участі в судовому засіданні дистанційно через відкриту для всіх громадян систему відеокоференцзвя’зку «EasyCon» (вхід в особистий кабінет  https://vkz.court.gov.ua/).

Дякуємо за розуміння. Бережіть своє здоров’я, своїх рідних, близьких та оточуючих.

 

 

 

Т.в.о керівника апарату

Гайворонського районного суду

Кіровоградської області                                                                                                 О.А.Пойда