flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Звернення до громадян стосовно карантинних заходів в Гайворонському районному судді Кіровоградської області.

23 листопада 2020, 16:42

Постановою Кабінету Міністрів України від 13 жовтня  2020 року № 956  «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 22 липня 2020 р. № 641» внесено зміни до  постанови  Кабінету Міністрів України від 22 липня 2020 р. № 641 “Про встановлення карантину та запровадження посилених протиепідемічних заходів на території із значним поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2” та   з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2  до 31 жовтня 2020 р. на території Автономної Республіки Крим, Вінницької, Волинської, Дніпропетровської, Донецької, Житомирської, Закарпатської, Запорізької, Івано-Франківської, Кіровоградської, Київської, Луганської, Львівської, Миколаївської, Одеської, Полтавської, Рівненської, Сумської, Тернопільської, Харківської, Херсонської, Хмельницької, Черкаської, Чернівецької, Чернігівської областей, м. Києва, м. Севастополя установлено карантин до 31 грудня 2020 року.

Серед працівників апарату суду та суддівського складу було виявлено та лабораторно підтверджено  захворювання SARS-CoV-2  з 13.11.2020 по 18.11.2020 року. Наразі частина працівників перебуває на лікуванніта на самоізоляції до 01.12.2020 року включно ( в разі відсутності нових або повторних захворювань серед працівників суду).

Ураховуючи вищесказане, просимо з розумінням віднестися до складнощів в забезпечені судового процесу в умовах жорсткого карантину, утримуватися від відвідування суду, якщо ці дії можна здійснити через електронні сервіси судочинства, а саме такі, як особистий кабінет  «Електронного суду» та системивідеоконференцзв’язку «EasyCon».

Дякуємо тим громадянам, які вже успішно користуються цими системами. Цим самим вони не наражають на небезпекусебе, свої родини та своїх близьких, а також і працівників суду.

Ще раз нагадуємо, що через систему «Електронний суд» (вхід в особистий кабінет за посиланням https://id.court.gov.ua/ ) Ви можете отримати досить великий спектр послуг без відвідування приміщення суду. Насамперед, подати позовну заяву, бачити весь процес розгляду справи в особистому кабінеті, надсилати документи в процесі розгляду справи, отримувати ухвали, рішення, постанови, СМС-повідомлення та інше.

Через відкриту для всіх громадян систему відеокоференцзвя’зку «EasyCon» (вхід в особистий кабінет https://vkz.court.gov.ua/) можна брати участь в судовому процесі із будь-якого місці, яке обладнане мережею Інтернет, стаціонарним ПК або ноутбуком з веб-камерою та мікрофоном. Дякуємо тим громадянам, які змогли брати участь в судовому процесі через зазначену систему відеоконференцзв’язку, перебуваючи при цьому в себе вдома, чи на своєму робочому місці та утрималися від безпосереднього відвідування приміщення Гайворонського районного суду Кіровоградської області.

У зв’язку з жорсткими карантинними заходами, що спричинені непоодинокими захворюваннями працівників суду коронавірусом SARS-CoV-2 та перебуванні на лікуванні та ізоляції до 01.12.2020 року працівників суду, просимо користуватися електронними сервісами та уникати відвідування приміщення Гайворонського районного суду.

 

Т.в.о. керівника апарату Гайворонського

районного суду Кіровоградської області                                          Пойда О.А.